maanantai 26. elokuuta 2013

Mitä kuuluu? Kukkuluuruu!



Helmikuussa kirjoitin:

Puolen vuoden sisällä pitäisi valmistua, etsiä työpaikka, sopeutua arkeen maaseutuyrittäjän vaimona ja repiä vielä jostain aikaa itsestä huolta pitämiseen.”

En valmistunut, joten en ole myöskään etsinyt töitä. En ole juurikaan saanut/ottanut omaa aikaa. Sopeutumisprosessi arkeen maaseutuyrittäjän vaimona on alati käynnissä. Suunnitelmat eivät ole muuttuneet.

Kesä on mennyt pitkällä lomalla lapsosen kanssa. Ollaan laiskoteltu kotona, opeteltu navettahommia tilalla, leikattu ruohoa, heiluttu moottorisahan kanssa, perustettu kasvimaa, kitketty rikkaruohoja, noukittu retiisejä salaattiin, syöty soppaa mustikkametsässä, sienestetty, käyty uimassa, treffattu kavereita, juhlittu niin omia kuin kavereiden synttäreitä, pyöräilty, pesty mattoja, leivottu, herkuteltu, nukuttu pitkään, luettu, virkattu torkkupeittoa, maisteltu viinimarjoja pensaasta ja ruohosipulia omenapuun juurelta, ongittu piskuisia ahvenia, ihmetelty puussa paisuvia omenoita ja paljon muuta! Ei pöllömpi kesä laisinkaan, vaan olisi se saanut jatkua vieläkin pidempään.

Aloitin juoksukoulun uudelleen. Ensimmäinen kaksiminuuttinen meni helposti, toisessa alkoi jalat painaa, mutta todennäköisesti juoksin sen liian lujaa, koska stressasin naapureita. Kävelin enemmän kuin ohjelmassa, jotten joutuisi heti juoksemaan ylämäkeen. Muistan vieläkin, miltä tuntui juosta 10 vuotta sitten. Missään muussa liikunnassa en ole kokenut sellaista tunnetta, jopa hurmaa. Olen aina epäillyt, etten voisi enää kokea sitä samaa. Miksi? Järjellä ajateltuna tämä haave on kaikista haaveistani kaikkein helpoin toteuttaa. Jos onnistun,voin onnistua missä vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kommentoit! :)