lauantai 23. helmikuuta 2013

Juoksu rullaa, arki mataa




Vasta tänään aloitan uuden juoksuviikon. Eilen pidin lepopäivän, joten viikko alkaa ohjelman vastaisesti juoksulla. Juoksuaika tuplaantuu, mutten osaa olla siitä huolissani. Edellispäiväisellä lenkillä jälkimmäinen kaksiminuuttinen tuntui loppuvan ennen kuin kunnolla alkoikaan.



Mitäköhän siitä voi päätellä, että 4-vuotias on yhtä innoissaan taulukosta kuin äitinsä? a) Osataan molemmat iloita pienistä asioista? b) Äiti on samalla tasolla lapsensa kanssa...? En tiennyt, että lapsonen on edes kiinnittänyt huomiota lappuihin, mutta pari päivää sitten hän kehui ihastuksissaan, miten monta punaista ruksia lapussani on jo. Ihmetystä herätti myös isin lappu, jossa ei ole yhtään merkintää. Isillä on sopivasti toinen polvi turvoksissa, joten hän saa rauhassa parannella sitä ennen ensimmäistä lenkkiään. Lääkärille sitä ei toki voi mennä näyttämään...



Miehen arki kulkee omaa rataansa: joka päivä aamuin illoin navetassa, arkisin siinä välissä muita töitä ja viikonloppuisin muutama tunti kotona päivällä. Navettajuttuja on kiva kuunnella, vaikken niistä vielä mitään ymmärräkään. Kaipa niissä on vielä uutuudenviehätystä miehellekin, vaikka hän esittääkin yleensä välinpitämätöntä: ”Ei ne nyt ole kummoisiakaan.” ”Siinä ne taas meni niin kuin ennenkin.” Tänään meitä nauratti, kun leikkisä Huntti oli varastanut miehen pipon ja heittänyt sen turpeeseen.



Oma arki tuntuu nyt niin tahmaiselta, ettei mitään rajaa. Parissa kuussa pitäisi vääntää kaksi lopputyötä. Stressi on koko ajan läsnä ja työt eivät tunnu etenevän mihinkään. Olen käyttänyt liikaa aikaa materiaalien läpikäymiseen, mutta tekstiä ei ole syntynyt oikeastaan lainkaan. Huomenna on jo pakko alkaa kirjoitella ylös edes jotain niiltä sivuilta, joita olen liimalapuilla merkannut. Mahdankohan valmistua sittenkään.



Hauskuutin miestä esittelemällä väsäämääni kauppalistaa:


6 kommenttia:

  1. Jes, minäkin joskus hurjana vuonna tulostin Porin juoksukoulun ja koukutuin täysin. Mukava seurata edistymistäsi, innostaa minuakin pinnistelemään takaisin kuntoon, kunhan sairastaminen päättyy!
    Tuontyyppistä kauppalistaa pitää kokeilla meidänkin isäntään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jippii! Uusi lukija! :) Tervetuloa ja kiva, kun kommentoit. Voin kertoa, että miestä ei tuo lista niin naurattanut, joten ei se varmaan toiminut kuitenkaan. Tai voihan olla, että otti ihan tosissaan. ;)

      Poista
  2. Mitkä lopputyöt?
    Mä olen kirjoittanut koko vkon omaa opinnäytetyötä. Pari kuvaa ja kuviota uupuu vielä. Torstaina seminaari,sen jälkeen korjaillaan. ;) Viimeinen palautuspv onneksi vasta 2.4.

    Ihana kauppalappu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi väsätä sekä kasvatustieteen proseminaarityö (kandin lopputyö) että gradu valmiiksi. :P Alkaa olla lievästi sanottuna epätoivoinen olo.

      Poista
  3. Moi! Ai kun tuntuu tutulta tuo kertomasi arki - siis puolisosi työn osalta :D Täällä elellään muutoksessa, jes! Lypsäminen loppui pari viikkoa sitten :):):)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun kävit ja kommentoit! :) Meillä ei lypsyt lopu ainakaan lähitulevaisuudessa - todennäköisesti lisääntyy vaan. :P Täytyykin käydä kurkkimassa blogissasi, mitä uusia tuulia teillä puhaltaa. :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)