tiistai 12. helmikuuta 2013

Mullin mallin


Kun elämä on menossa kovaa vauhtia mullin mallin, kirjaimellisesti, kannattaa herätellä henkiin vanha harrastus ja perustaa siitä blogi. Ai ei vai? Myöhäistä. Tässä blogissa on tarkoitus kirjoittaa siitä, miten keski-ikää huimaa vauhtia lähestyvältä opiskelevalta perheenäidiltä onnistuu juoksuharjoittelun aloittaminen elämän myllerrysten keskellä. Puolen vuoden sisällä pitäisi valmistua, etsiä työpaikka, sopeutua arkeen maaseutuyrittäjän vaimona ja repiä vielä jostain aikaa itsestä huolta pitämiseen. Mikäpä parempi paikka selvitellä solmuun menneitä ajatuksia kuin loputtomiin jatkuvat, risteilevät hiekkatiet keskellä ei mitään. Kaksi suurinta haastetta juoksemiselle ovat ylipaino ja oman ajan puute. Molemmat aion selättää - watch me!

4 kommenttia:

  1. Mä haluan mukaan tälle matkalle alusta asti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun tulit mukaan ja kiitos, kun kommentoit! :) Aloin jo epäillä, ettei tämä kommentointiosio toimi. ;)

      Poista
    2. Toimii se ja vielä paremmin kun otat ne sananumerohirviöt pois, että pystyy kommentoimaan. Ihan hirveitä puhelimen kanssa. ;)

      Poista
    3. Heh, vähän aikaa kesti ennen kuin tajusin, mitä ihmeen hirveitä sananumerohirviöitä täällä näkyy, mutta hoksasin lopulta, kun kävin asetuksia läpi. Kiitos!

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)